Over Ons

Over Van de Maasparel

Leuk dat u meer over mij wilt weten!

Mijn naam is Mandy Keulen en samen met mijn man en onze zoon wonen we in Stevensweert, het prachtige Maasdorp dat omringd wordt door water en natuurgebied.

De naam van ons bedrijf hebben wij dan ook gekozen omdat het gebied waarin wij wonen ook wel “De Parel in de Maas” wordt genoemd.

 

Ik ben zo’n 20 jaar geleden begonnen met het fokken van de Bordeauxdog en heb dit lange tijd met heel veel liefde gedaan.

Helaas door pech en tegenslagen heb ik ervoor gekozen te stoppen met het fokken. Zelf hebben wij nu nog 2 Bordeauxdoggen en 1 Parson terriër.

Hoe en waarom

Pension en Hondenschool

Zo nu en dan als ik een nestje pups had gefokt en mensen hun pup kwamen ophalen kwam de vraag of ze de pup naar mij toe konden brengen tijdens hun vakantie. Zo is de opvang kleinschalig ontstaan en dit is uitgegroeid tot het pension dat wij nu aanbieden.

Tijdens mijn opleiding “Houder van Honden en Katten” die ik nodig had om het pension te mogen runnen hadden wij een dag les m.b.t. het gedrag van de hond.

Aangezien ik dit zo ontzettend interessant vond ben ik daarna de opleidingen voor hondenschool en gedragstherapie gaan volgen bij Quiebus. Na het afronden van deze opleiding heb ik mijn eigen hondenschool opgericht.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op om te zien of ik iets voor u kan betekenen.

Reserveren

Maak hier uw

reservering

voor ons

pension